Варення з гарбуза і лимона

Всем здравствуйте!

Пригощайтеся дуже смачним варенням з гарбуза і лимона, рецепт якого я знайшла в інтернеті, за що автору велике спасибі!

Шматочки гарбуза і лимона за смаком нагадують м'який мармелад, гарбуз в варення не відчувається, мій чоловік думав, що це яблука!

складові

очищена м'якоть гарбуза 1 кг
лимон 2 шт
цукор 800 г

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

У каструлю або таз для варіння варення скласти нарізані довільно лимони (разом з цедрою, краще нарізати подрібніше), нарізану кубиками м'якоть гарбуза, засипати все цукром, акуратно перемішати, поставити в холодильник на 12 годин, щоб фрукти пустили сік.

Через 12 годин поставити каструлю на вогонь, варити на середньому вогні 20-30 хвилин з моменту закипання, знімаючи піну.

Колір варення буде залежати від насиченості відтінку гарбуза. Лимони можна замінити на 1 лимон і 1 апельсин або на 2 апельсина.

Приємного апетиту!