Відбивні з курячої грудки в клярі

складові

грудка куряча 1 шт
сіль
мелений перець
для клярі
яйце 1 шт
мука 2-3 ст.л.
майонез 2 ст.л.
цукор щіпка
сіль

Загальна інформація

Загальний час приготування

40 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

6-8

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Курячі грудки обполоснути холодною водою і обсушити паперовими рушниками.

Розрізати філе поперек на кілька частин.

Відбити філе між двома шарами харчової плівки.

Відбивні з курячої грудки в клярі фото до рецепту 1

Приготувати кляр.

У миску розбити яйце, додати майонез, сіль, цукор, добре перемішати, і додавати борошно, поки тісто не стане по консистенції, як густа сметана.

Відбивні з курячої грудки в клярі фото до рецепту 2

Відбите філе посолити і поперчити і вмочивши в клярі смажити на сковороді з розігрітим маслом з двох сторін до готовності (смажити 5-7 хв).

Відбивні з курячої грудки в клярі фото до рецепту 3

На гарнір до відбивних можна подати картопляне пюре, рис, пасту і т.д.

Приємного вам апетиту!