Свинячі рулетики "Пальчики оближеш"

складові

свинина (корейка) 500 г
Гранатовий сік 100 мл
рослинне масло для смаження
сіль
мелений перець
Для начинки
печериці 3-4 шт
цибуля ріпчаста 1 шт
крем 1-2 ст.л.
зелень петрушки, кропу
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

1 ч

Складність

легкий

Кількість порцій

3-4

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Свинину вимити, обсушити, нарізати пластами.

Кожен пласт відбити, посолити і поперчити.

Скласти шматочки м'яса в миску або невелику каструлю і залити гранатовим соком.

Залишити м'ясо маринуватися на 30-40 хвилин.

Свинячі рулетики & quot; Пальчики оближеш & quot; фото до рецепту 1

приготувати начинку.

Гриби вимити, обсушити і нарізати соломкою або кубиками.

цибулю дрібно

нарізати.

Зелень вимити, обсушити і порубати.

На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю.

Потім додати шампіньйони і смажити на середньому вогні, помішуючи, 8 хвилин. Посолити і поперчити.

Зменшити вогонь, додати до грибів сметану і перемішати.

Додати зелень, ще раз перемішати, довести до кипіння і вимкнути.

Свинячі рулетики & quot; Пальчики оближеш & quot; фото до рецепту 2

М'ясо вийняти з маринаду і обсушити.

На краєчок кожного шматочка викласти 1-2 чайних ложки начинки.

Згорнути м'ясо в рулетик так, щоб начинка виявилася усередині.

Свинячі рулетики & quot; Пальчики оближеш & quot; фото до рецепту 3

У миску насипати борошно.

В іншій мисці виделкою збити яйце з сіллю.

Обваляти рулетик спочатку в борошні, потім в яйці, знову в борошні і ще раз в яйці.

Викласти рулетики на добре розігріту з маслом сковороду і обсмажити близько 3 хвилин з одного боку.

Потім перевернути рулетики, обсмажити 1-2 хвилини на середньому вогні, зменшити вогонь і довести до готовності під кришкою (кришкою накривати не обов'язково).

Свинячі рулетики & quot; Пальчики оближеш & quot; фото до рецепту 4

Приємного вам апетиту!