Стегенця з рисом в духовці

Стегенця з рисом в духовці

складові

стегенця 2 шт
рис 1 склянка
морква, цибуля, перець по 1 шт
олія соняшникова
спеції для стегенця

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Рис замочити у воді.

Стегенця розрубати, посолити поперчити, додати спеціі.Пусть поки маринуються.

Цибулю, моркву, перець дрібно порізати обсмажити на масле.Виложіть в ємність, на овочі викласти рис без води.Взять 2 склянки води, додати туди сіль перець і залити ріс.На нього прямо в воду викласти окорочка.Закрить фольгою, кришкою і поставити в духовку до готовності. Зняти фольгу і підрум'янити стегенця.

Приємного апетиту.