Швидкі пиріжки на соді

Рецепт: Швидкі пиріжки на соді

Привіт мої любі!
Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом швидких пиріжків на соді моєї мами.
Згадую дуже часто, як мама їх напече з м'ясом, картоплею, а самі мої улюблені з капустою ммм … Спасибі матусі за смачні і теплі спогади.
Тепер і я своїм домочадцям печу пиріжки-вкусняшки.
Рецепт тіста дуже простий. Тісто виходить дуже смачне і тонке. Впевнена Вам сподобається не менше.

Категорія:

випічка


Вироби з тіста


РџРеСЂРѕРіРе

Інгредієнти для «Швидкі пиріжки на соді»:

тісто

  • Куряче яйце


    2 шт

  • кефір


    1 скл.

  • Цукор


    2 ч. Л.

  • Сіль


    1 ч. Л.

  • сода


    1 ч. Л.

  • Олія соняшникова


    2 ст. л.

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно

    (Або стільки скільки візьме тісто)

    3 скл.

начинка

  • морква


    2 шт

  • Цибуля ріпчаста


    2 шт

  • Капуста білокачанна

    /

    Капустa

    (Качана середнього)

    0,5

  • Сіль

    (за смаком)

  • перець духмяний

    (за смаком)

  • лист лавровий

    (1-2 шт)

Час приготування:

Кількість порцій: 6


Рецепт «Швидкі пиріжки на соді»:


Все, що нам потрібно
Справа була ввечері, тому фото трохи темнуваті


Робимо начинку.
Я капусту шаткую на шатківниці, натираю на тертці великої морквину і режим цибулю. Трохи потім сіль, перець, лавр. лист додаємо.
Всі наші інгредієнти на сковорідку, підсолити, поперчити і тушкувати до готовності, можна трохи зарум'янити.


Поки наша начинка готується, ми приступаємо до тесту.
Беремо кефір виливаємо в миску, в кефір додаємо соду (т. Е. Гасимо соду), після сіль, цукор, яйця, олію соняшникову — все ретельно перемішуємо.
Після поступово додаємо борошно …


… вимішуємо тісто до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до рук.
Можна дати нашому тесту відпочити 10 хвилин, але якщо у вас немає часу можна відразу починати ліпити пиріжки.


Розкатану ковбаску режим на шматочки, після їх формуємо в кульки …


Кульки розгортаємо скалочкой,


… щоб у нас вийшли кружечки товщиною в 0,5 см


Укладаємо на них нашу начинку, в моєму випадку це капуста + морква + цибуля)))


Защипуємо краєчки, з цим впорається навіть 3ех річна дитина, ось наприклад моя доча)))


Виходить ось так …


… після ми їх перевертаємо на стіл защипами, щоб вгорі у нас вийшла рівна поверхня


І укладаємо їх на розпечену сковорідку политу маслом — я смажу пиріжки на топленому маслі


Перевертаємо їх, з кожного боку обсмажуємо буквально по 15-20 сек, дивіться самі — як зарум'янюється так і перевертайте


… в результаті пиріжків було набагато більше, я в якийсь момент просто згадала, що хотіла їх сфотографувати для Вас.
Пиріжки розходяться на ура — 10 хв. і пиріжки закінчилися.
Ми пиріжки лопає зі сметанкою, ммм … смакота.


Приємного апетиту всім!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Rozetka UA