Салат з відвареної рибою і маринованою цибулею

Смачний простий рецепт добре підходить для нежирної риби. У мене минтай.

складові

риба 500 г
яйця 2 шт
цибулина велика 1 шт
сіль і перець за смаком
оцет гвоздика
для соусу
крем 50 мл
майонез 50 мл
сіль і перець за смаком оцет гвоздика

Загальна інформація

Складність

легкий

Кількість порцій

4

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Рибу відварити, остудити, зняти з неї шкірку і вибрати кісточки, а м'ясо обробити руками.

Яйця відварити як на салат, охолодити і нарізати невеликими кубиками, можна скибочками.

Лук нашаткувати тоненько і залити окропом з 2 ст.л. оцту, по 1 ст.л. солі і цукру, трохи перцю, бутон гвоздики. Дати охолонути і відкинути цибуля на друшляк.

З цибулі вибрати гвоздику і виходить смачний замаринований, не гіркий цибуля.

Змішати рибу, яйця і цибулю, приправити сіллю, перцем і заправити соусом. Дати постояти в холодильнику приблизно з годину.

Приємного апетиту!

Салат з відвареної рибою і маринованою цибулею фото до рецепту 1