Салат з сиром, грибами і квасолею

Поживний, але в той же час свіжий салат з пікантною заправкою

складові

сир 100 г
консервована червона квасоля 200 г
печериці 250 г
рослинна олія 1 ст.л.
свіжий огірок 1 шт
жменю маслин або оливок
мелений чорний перець і сіль за смаком
гірчичний 1 ч.л.
йогурт 3 ст.л.
лимонний сік за смаком

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Печериці наріжте пластинками і обсмажити на рослинному маслі.

Сир і огірок наріжте маленькими кубиками.

Квасоля відкиньте на ситі і промийте, дайте стекти.

Оливки наріжте кружальцями.

Для заправки збийте вінчиком гірчицю, йогурт і лимонний сік.

Змішайте підготовлені для салату інгредієнти і заправте соусом.

Салат з сиром, грибами і квасолею фото до рецепту 1