Рулетики з курячої грудки з чорносливом

складові

грудка куряча 1 шт
чорнослив 10-15 шт
майонез
часник
зелень петрушки
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

1 ч

Складність

Середній

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Курячі грудки обполоснути холодною водою і обсушити паперовими рушниками.

Розрізати філе поперек на 2 частини.

Кожне філе тонко відбити між двома шарами харчової плівки, намагаючись, щоб не розірвати філе.

На краєчок відбитого філе покласти начинку.

Рулетики з курячої грудки з чорносливом фото до рецепту 1

І скрутити тугий рулетик, щоб начинка була закрита з усіх боків, і не було дірок.

Рулетики з курячої грудки з чорносливом фото до рецепту 2

приготувати паніровці. В окрему миску розбити яйце, посолити його і добре розмішати виделкою (можна додати до яйця трохи молока).

В окрему тарілку насипати борошно.

І в третю тарілку насипати панірувальні сухарі.

Котлету вмочити спочатку в яйці, потім у борошні, потім знову в яйці, і в панірувальних сухарях.

Обсмажити котлети на добре розігрітій олії, з двох сторін, до рум'яності, і довести 8 хвилин до готовності в духовці (розігрітій до 180? C).

Рулетики з курячої грудки з чорносливом фото до рецепту 3

начинка. Чорнослив залити окропом і залишити розпарювати на 10 хвилин.

Чорнослив дрібно нарізати, додати подрібнені волоські горіхи, рубану петрушку, трохи майонезу і добре перемішати начинку.

Приємного вам апетиту!