Рулетики з грудки індички з грибами

складові

грудка індички (філе) 500 г
гриби (шампіньйони або лісові) 100-150 г
сир (типу "Російського") 100 г
майонез 2-3 ст.л.
часник 1 зубчик
зелень петрушки 1-2 гілочки
бульйон (або вода) 1 / 2 склянки
вершкове масло 10 г
рослинне масло для смаження
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

1 ч

Активне час приготування

50 хвилин

Складність

Середній

Кількість порцій

2-3

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Грудку індички вимити і добре обсушити паперовими рушниками.

Нарізати уздовж волокон на скибочки, товщиною близько 7 мм.

Відбити скибочки між двома шарами харчової плівки або в целофановому пакеті.

Посолити і поперчити кожен шматочок філе.

Приготувати начинку.

Печериці вимити і нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою.

У сковороді розігріти трохи рослинного масла, викласти гриби, посолити і обсмажувати до випаровування рідини, близько 5 хвилин.

Додати шматочок вершкового масла і готувати ще 3 хвилини, до легкого зарум'янювання.

Сир натерти на крупній тертці або середньої.

Часник очистити і дрібно порубати.

Зелень вимити, обсушити і дрібно порубати.

Гриби перекласти в миску, додати сир, часник, зелень петрушки, сіль і перець, за смаком.

Кожен шматочок філе змастити майонезом і викласти трохи начинки.

Філе з начинкою загорнути у вигляді рулетика і заколоти зубочистками або перев'язати ниткою.

Рулетики з грудки індички з грибами фото до рецепту 1

На сковороді розігріти олію, викласти рулетики і обсмажити до золотистої скоринки, на середньому вогні.

Зменшити вогонь, влити в сковороду бульйон і згасити рулетики близько 10 хвилин.

Рулетики з грудки індички з грибами фото до рецепту 2

Приємного вам апетиту!