Рулет «П’ятихвилинка»

Рецепт: Рулет П'ятихвилинка

Дуже простий рулет. До столу, та й так побалувати сім'ю в самий раз. А ГОЛОВНЕ — дуже простий і легкий у приготуванні, адже в спеку так хочеться що-небудь смачненького, але стояти біля плити не хочеться.

Категорія:

випічка


Вироби з тіста


рулети

Інгредієнти для «Рулет" П'ятихвилинка "»:

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно

    (200-250 мл)

    1 скл.

  • Цукор

    (200-250 мл)

    1 скл.

  • Куряче яйце


    2 шт

  • Сода гашене оцтом


    1 ч. Л.

  • Олія соняшникова

    (Щоб змастити деко)

  • варення

    (На ваш розсуд можете змащувати коржі на свій смак.)

Час приготування:

Кількість порцій: 2


Рецепт «Рулет" П'ятихвилинка "»:

1. Цукор збити з яйцями до білої піни.
2. Додати соду погашену оцтом і борошно.
3. Всі інгредієнти збити.
4. Вийде рідке тісто.
5. На деко викласти папір, потім змастити злегка соняшниковою олією.
6. Вилити половину порції, отриманої суміші.
7. У духовку 170-180 градусів на 5 хвилин не більше, хоча залежить від духовки, орієнтуйтеся по градусам самі.
8. Відразу ж акуратно зняти з дека, щоб не прилипло.
9. Змастити поки теплий корж варенням, згущеним молоком, джемом на Ваш розсуд, я використовувала полуничне варення.
10. Скрутити в рулет дати охолонути в холодильнику, хоча у нас вдома рулет не встигає охолонути, т. К. З'їдається дуже швидко.
З другою половиною тіста виконати те, що описано в пп. 6 — 10.
СМАЧНОГО!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *