Риба запечена під майонезом

складові

рибне філе (хек, тріска, горбуша, кета і т.д.) 400 г
цибуля ріпчаста 2-3 шт
сир (типу Російського) 100-150 г
майонез 100-150 г
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

45 хвилин

Активне час приготування

15 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

4-6

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Рибу обробити на філе з шкірою без кісток, посолити, поперчити, покласти на змащену олією сковороду, а зверху — нарізану кільцями цибулю, залити майонезом, посипати тертим сиром.

Риба запечена під майонезом фото до рецепту 1

Запікати в розігрітій до 180 ºC духовці, близько 30-35 хвилин.

Приємного вам апетиту!