Риба по-польськи

Риба по-польськи — дуже популярне і багатьма улюблене рибну страву. Особливо його люблять діти. Блюдо виходить дієтичним і легким. Я пам'ятаю його ще з дитячого садка і часто готую вдома.

складові

хек 1 кг
цибуля ріпчаста 1 шт
морква 1 шт
яйце варене 4-5 шт
сіль за смаком
Перець чорний за смаком
майонез (сметана) 150 г

Загальна інформація

Складність

легкий

Кількість порцій

1

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

На дно форми для запікання викласти нарізаний півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву.

Хек розібрати на філе (не обов'язково), нарізати шматочками і викласти на овочі. Посолити, поперчити, додати спеції.

Варені яйця очистити і натерти на крупній тертці або дрібно нарізати. Висипати на рибу.

Зверху зробити сітку з майонезу або сметани і додати трохи води. (Або залити вершками). Запікати, в заздалегідь розігрітій духовці, 30 хвилин. Посипати свіжою зеленню.

На гарнір можна подати картопляне пюре, рис.

Приємного апетиту!