Пиріг з консервованими ананасами

Рецепт: Пиріг з консервованими ананасами

Неймовірно смачний пиріг. Здавалося б, дрібниця. Продукти найбанальніші, процес самий що ні на є легкий, але який результат! Легкий, повітряний, буквально пухнастий! Ананасик злегка похрустивают і надають легку кислинку. Чудо-пиріжок!

Категорія:

випічка


Вироби з тіста


РџРеСЂРѕРіРе

Інгредієнти для «Пиріг з консервованими ананасами»:

  • ананас

    (Консервований)

    300 г

  • Вершкове масло


    150 г

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно


    200 г

  • Куряче яйце


    3 шт

  • Цукор


    150 г

  • Розпушувач тіста


    10 г


Рецепт «Пиріг з консервованими ананасами»:


Підготувати продукти. Як бачите, їх дуже небагато.


Ананаси викласти на друшляк, щоб стекла рідина. Якщо шматочки занадто великі, нарізати їх маленькими кубиками.


Форму діаметром 22-23 см застелити злегка промасленим пекарської папером, бортики ретельно змастити маслом.


М'яке вершкове масло розтерти або збити міксером з цукром (я взяла 130 г). У масляну суміш вбити по одному яйця. Все ще раз збити до однорідності.


Всипати приблизно третину просіяного борошна і розпушувач. Знову все добре перемішати ложкою.


Додати в суміш нарізані ананаси. Перемішати ложкою.


Зверху просіяти борошно, що залишилося і знову добре перемішати ложкою.


Тісто має вийти досить густим.


Викласти тісто в форму d 22-23 см. Верх розрівняти.


Випікати пиріг при 180 * С протягом 45-50 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною лучиною.

Коли пиріг охолоне, посипати його цукровою пудрою.


Пиріг ніжний, повітряний, просто тане в роті!


Приємного чаювання!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *