Печериці по-корейськи

Рецепт: Печериці по-корейськи

Цей рецепт мені розповіла знайома кулінар Prunella і, зробивши раз грибочки за цим рецептом, я роблю їх тепер постійно! Так як рецепт простий, а результат дуже смачний! Може, і Вам стане в нагоді!

Категорія:

Маринад, панірування


Маринад для грибів

Інгредієнти для «Печериці по-корейськи»:

  • печериці

    (Свіжі)

    300 г

  • Koriandr

    (Мелений)

    1 / 4 ч. Л.

  • часник


    3 зуб.

  • кунжут


    10 г

  • Соєвий соус


    1 ст. л.

  • Олія рослинна


    1 / 4 скл.

  • оцет

    (Яблучний)

    3 ст. л.

  • лист лавровий


    2 шт

  • кмин


    1 / 2 ст. л.

  • Перець червоний пекучий


    1 шт

  • зелень

    (кріп петрушка)

    1 Пуч.

  • Сіль

    (за смаком)

  • Перець чорний

    (за смаком)

Рецепт «Печериці по-корейськи»:


Гриби відварюємо в підсоленій воді протягом 20 хвилин.


Відкидаємо гриби на друшляк, щоб стекла рідина.


Робимо маринад: в рослинне масло додаємо соєвий соус, дрібно нарізані зелень, часник, гіркий перець, кмин, лавровий лист, яблучний оцет, мелений коріандр і перемішуємо.


Кунжут смажимо на сухій сковорідці до золотистого кольору.


Додаємо кунжут в маринад


І перемішуємо.


У маринад додаємо шампіньйони, перемішуємо. Ми залишаємо на 12 годин в холодному місці.


Закуска готова!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *