печінковий паштет

Вітаю
всіх! Сьогодні я готую паштет з курячої печінки з вершковим маслом. паштет
виходить дуже ніжним і смачним.

складові

печінка куряча 700 г
морква 130 г
цибуля ріпчаста 180 г
вершкове масло (м'яке) 50 г
вода 200 мл
лавровий лист 1 шт
Перець чорний за смаком
сіль за смаком
рослинна олія 3 ст.л.

Загальна інформація

Загальний час приготування

50 хвилин

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

1.Лукнарезаем півкільцями, відправляємо на розігріту сковороду з растітельниммаслом, і обсмажуємо протягом 7- 8 мінут.2.Морковьрежем кільцями, відправляємо до цибулі, обсмажуємо протягом хвилини, добавляемпеченку.3.Солім, перчимо, додаємо лавровий лист, заливаємо водою і доводимо до кіпенія.4.Накриваемкришкой і тушкуємо протягом 20 мінут.Снімаемкришку і тушкуємо ще хвилин 10 поки, рідина майже не випарітся.5.Затемостужаем, прибираємо лавровий лист, перекладаємо в блендер, додаємо слівочноемасло, і перебиваємо до однорідної консистенції . Паштет з курячої печінки готовий, приємного апетиту!

Автор записи: Пані Ірина