Паштет зі свинячої печінки

Рецепт: Паштет зі свинячої печінки

Смачний домашній паштет. Не потребує особливих умінь і витрат, а смакові якості паштету чудові. Маючи баночку такого паштету в холодильнику, швидкий сніданок або закуска Вам забезпечені!

Категорія:

прохолодні напої


паштети

Інгредієнти для «Паштет зі свинячої печінки»:

  • печінка свиняча


    900 г

  • Сало


    300 г

  • Вершкове масло


    100 г

  • Цибуля ріпчаста


    2 шт

  • морква


    2 шт

  • Перець чорний


    за смаком

  • Сіль


    за смаком

Час приготування:

Рецепт «Паштет зі свинячої печінки»:

Нарізати сало невеликими шматочками. Надіслати обсмажувати на невеликому вогні. Коли сало почне давати розтоплений жир, додати гаситися морква і цибуля, попередньо крупно нарізавши. Коли цибуля та морква обсмажити, нарізати печінку і тушкувати разом з цибулею і морквою. Посолити і поперчити. Коли печінка, морква і цибуля будуть готові, подрібнити через м'ясорубку, додавши в паштет вершкове масло.

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *