Панкейкі на кефірі, ну дуже пишні і смачні!

Сьогодні я готую панкейкі на кефірі. Готуються вони швидко і просто, а виходять дуже ніжними, пишними і повітряними. їх
можна подавати з медом, джемом, різними ягодами і фруктами. Смак у них
приголомшливий, обов'язково спробуйте приготувати!

складові

Кефір (кімнатної температури) 400 мл.
куряче яйце 2 шт.
цукор 65 г
сіль пучку
мука 320 г
розпушувач тіста 5 г
сода 0.5 ч.л.
рослинна олія 1 ст.л.

Загальна інформація

Загальний час приготування

45 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

5

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

відеорецепт

У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач з содою,
цукор, сіль, перемішуємо.

В окремій ємності збиваємо яйця, вливаємо кефір і
масло, добре перемішуємо.

З'єднуємо рідкі інгредієнти з сухими і розмішуємо,
щоб не було грудок.

Розігріваємо добре сковороду, і викладаємо по столовій
ложці тесту, формуючи панкейк.

Як тільки починають з'являтися бульбашки, перевертаємо
на іншу сторону смажимо близько хвилини.

Автор записи: Пані Ірина