Морква по-корейськи

складові

морква 500 г
цибуля ріпчаста 1 шт
часник 2-3 зубчики
рослинна олія 50-60 мл
оцет 9% 1,5-2 ст.л.
коріандр 1 / 4 ч.л.
цукор щіпка
червоний гострий мелений перець
чорний мелений перець
сіль

Загальна інформація

Загальний час приготування

1 ч

20 хвилин

Активне час приготування

20 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

4-6

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Морква вимити, очистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).

Морква по-корейськи фото до рецепту 1

Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.

Коріандр покласти на обробну дошку, притиснути плоскою стороною широкого ножа і розчавити.

Морква посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти покупну суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.

Морква по-корейськи фото до рецепту 2

Цибулину очистити і дрібно нарізати.

На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки цибуля не стане засмаженою-коричневим.

Морква по-корейськи фото до рецепту 3

Лук видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (масло повинно залишитися в сковороді) і викинути.

Гарячим маслом полити морква з часником і спеціями і добре перемішати.

Морква по-корейськи фото до рецепту 4

Додати в морква оцет і перемішати.

Морква прибрати в холодильник і охолодити.

Приємного вам апетиту!

Автор записи: Пані Ірина