Млинці з начинкою з печінки

складові

для млинчиків
мука 200 г
молоко або вода 500 мл
яйця 3 шт
цукор 1 ст.л.
сіль 1 ч.л. (Без гірки)
Для начинки
печінка яловича або куряча 300 г
цибуля ріпчаста 1 шт
морква 1 шт
вершкове масло
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

2 ч
20 хвилин

Складність

Середній

Кількість порцій

8-10

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Приготувати млинці.

Якщо млинці готують з начинкою, то їх не потрібно обсмажувати до рум'яності, а лише злегка обсмажити з двох сторін, щоб пропеклося тісто.

Для начинки: печінку яловичу або курячу підсмажити на олії, посолити. Окремо обсмажити цибулю і терту на крупній тертці моркву. Обсмажену печінку прокрутити на м'ясорубці і змішати з цибулею і морквою.

Млинці з начинкою з печінки фото до рецепту 1

В отриманий фарш покласти шматочок вершкового масла.

На краєчок млинця покласти начинку.

Млинці з начинкою з печінки фото до рецепту 2

І згорнути його у вигляді конвертика.

Млинці з начинкою з печінки фото до рецепту 3

Продовжуємо загортати начинку в млинець.

Млинці з начинкою з печінки фото до рецепту 4

Викласти згорнуті млинці на сковороду, швом вниз, і обсмажити з двох сторін, до рум'яності.

Приємного вам апетиту!

Автор записи: Пані Ірина