Мариновані зелені помідори з часником

Предлогаю Вам рецепт зелених помідор з чесноком- прекрасна закуска під горілочку, до борщу, до вареної картоплі.

складові

розсіл: на 3 літра води
вода 3 літра
оцет 9% 250 г
цукор 3 ст.л.
сіль 2 ст.л.
лавровий лист 3 шт
зерна кропу

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

потрібно взяти

Мариновані зелені помідори з часником фото до рецепту 1

Розсіл: на 3 літра води — 250г 9% оцту, 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. солі, 3 лаврових листки, зерна кропу.

Для цього рецептп годяться невеликі зелені помідори. У кожному з них треба зробити невеликий розріз і нашпигувати зубчиком часнику. У банки покласти гілочки кропу, потім — фаршировані часником помідори.Заліть окропом і залишити на 15-20 хвилин. Потім воду злити, залити розсолом і закатати.