Маринад для шашлику з ківі

Для приготування такого шашлику можна використовувати яловичину. Я взяла свинину, шийний карбонад. М'ясо в такому маринаді виходить надзвичайно ніжним і смачним. Маринується дуже швидко. Ківі для цього маринаду вибирається незрілий, жорсткий.

складові

Для маринаду і шашлику
карбонад свинячий 1 кг
ківі міцний 1 шт
рослинна олія 1 ст.л.
сіль 12 г
цибуля ріпчаста солодкий 120 г
приправа для шашлику

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

відеорецепт

Приправи змішати і перемолоти в ступці.

Можна використовувати готову, для шашлику.

М'ясо добре вимити й обсушити паперовими рушниками.

Нарізати кубиками приблизно 2-3 сантиметри.

Перекласти м'ясо в поліетиленовий пакет.

Маринад для шашлику з ківі фото до рецепту 1

Нарізати півкільцями солодка цибуля.

На дрібній тертці натерти очищений ківі, змішати з цибулею.

Туди ж додати рослинне масло і висипати приправу.

Додати 2 чайних ложки солі і перемішати цибулю з маринадом.

Маринад для шашлику з ківі фото до рецепту 2

Додати маринад в м'ясо і теж добре перемішати.

Закрити пакет і залишити на півгодини при кімнатній температурі.

Маринад для шашлику з ківі фото до рецепту 3

Смажити де завгодно: на мангалі, на сковороді.

Я посмажила на сковороді.

Може бути не так романтично, зате дуже смачно.

Приємного апетиту!

Маринад для шашлику з ківі фото до рецепту 4