М'ясо по-тайськи

М'ясо по-тайськи маринується в суміші соєвого соусу, меду і лимонного соку, виходить дуже смачно. Для цього рецепта можна використовувати будь-яке м'ясо, а я приготувала зі свинини.

складові

свинина 700 г
цибуля ріпчаста 1 шт
морква 1 шт
перець болгарський 1 шт
часник 1 зубчик
соєвий соус 5 ст.л.
сік лимонний 6 ст.л.
мед 3 ст.л.
мелений перець
сіль
рослинне масло для смаження

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

М'ясо порізати тонкими довгастими смужками. Приготувати маринад. Для цього перемішати соєвий соус, сік одного лимона і мед. Залити маринадом м'ясо, додати дрібно рубаний часник і дати промаринуватися близько 30 хвилин. Тим часом нарізати цибулю півкільцями, моркву і перець соломкою. Обсмажити м'ясо на олії майже до готовності (маринад поки що в сковороду не виливати). Обсмажене м'ясо викласти на тарілку. У цій же сковороді злегка обсмажити все нарізані овочі, потім додати м'ясо і влити маринад. Все протушкувати близько 7 хвилин. До такого м'яса на гарнір відмінно підійде розсипчастий рис. Смачного!