М'ясний салат з гранатом і горіхами

Смачний, ситний і дуже соковитий салат. Чи стане прикрасою святкового столу. Головне вибрати смачний, соковитий, солодкий лук.

складові

відварне м'ясо 300 г
перець болгарський червоний 1 шт
гриби мариновані 200 г
цибуля червоний 1 шт
горіхи волоські 50 г
зерна граната
заправка
рослинна олія
сік лимона
хмелі-сунелі

Загальна інформація

Складність

легкий

Кількість порцій

1

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Заздалегідь відварені м'ясо, болгарський перець, мариновані гриби нарізаємо соломкою. Цибулю ріжемо півкільцями. Додаємо зерна граната і подрібнені горіхи.

М'ясний салат з гранатом і горіхами фото до рецепту 1

Для заправки змішати рослинну олію, сік лимона, перець, хмелі- сунелі. Заправити салат, добре перемішати, якщо треба посолити. Додати дрібно нарізану кінзу або петрушку. Салат готовий.

Приємного апетиту!