М'ясний рулет

Напевно кожна господиня має в своїх записах рецепт такого м'ясного рулету. Я хочу поділитися як готую його я. Рецепт моєї мами, вона його ще готує на жаровні — між 2 шарів фаршу викладає начинку із зелені і яйця. Якщо вам сподобається цей рецепт — приготуйте не пошкодуєте.

складові

м'ясо (свинина) 1 кг
часник 5 зубків
яйце 4 шт
манка 2 ст.л.
крохмаль 2 ст.л.
сухарі 2 ст.л.
сіль перець за смаком
для начинки
варені яйця 4 шт
зелень (цибуля, петрушка)

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Зробіть фарш з м'яса, видавіть часник і додайте всі інші компоненти. Все добре вимісити.

На стіл покладіть харчову плівку, посипте на неї сухарі.

М'ясний рулет фото до рецепту 1

Потім покладіть фарш, розрівняйте його намочивши руки водою.

М'ясний рулет фото до рецепту 2

Подрібніть зелень.

М'ясний рулет фото до рецепту 3

Яйця наріжте маленькими шматочками і покладіть зверху зелені.

М'ясний рулет фото до рецепту 4

Потім краю рулету трохи поверніть всередину і починайте згортати весь рулет за допомогою харчової плівки.

М'ясний рулет фото до рецепту 5

Покладіть рулет на деко який закритий пергаментом

М'ясний рулет фото до рецепту 6

Смажте рулет збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте при 180 * близько 1 години, готовність перевіряйте за допомогою сірника.

Все готово. Смачного.

Автор записи: Пані Ірина