М’ясний пиріг з лаваша

Рецепт: М'ясний пиріг з лаваша

Вчора спробувала зробити солодкий пиріг з лаваша … за мотивами ачми … Нам сподобалося … Чоловік кушая попросив … а зроби такий з мясам))) Сьогодні вирішила спробувати))) Ну дуже соковитий … дуже смачний))) Чоловік дуже гордий сидів … примовляючи, це я придумав умял половину пирога))) Пиріг у нас точно приживеться … дуже смачно)))

Категорія:

Страви з лаваша


Випічка з лаваша

Інгредієнти для «М'ясний пиріг з лаваша»:

  • Куряче яйце


    1 шт

  • кефір


    1,5 скл.

  • зелень

  • Цибуля ріпчаста


    1

  • морква


    1 шт

  • м'ясо

    (Любое..ілі фарш)

    400 г

  • лаваш

  • сир твердий

    (Тведого)

    200 г

Час приготування:

Рецепт «М'ясний пиріг з лаваша»:


Можна взяти готовий фарш … приготувати як вам звично .. обсмажити фарш .. або трохи відварити потім обсмажити … Я люблю сире м'ясо обсмажити .. потім перекрутити в фарш … Так виходить соковитіше … на наш смак смачніше


М'ясо ріжемо невеликими шматочками .. солимо .. перчимо .. Обарів з цибулею і морквою … хвилин 10 постійно помішуючи … додаємо улюблені спеції … і чайну ложку томатної пасти …


Перемелюємо м'ясо на комбайні .. або пропускаємо через м'ясорубку … Остиглий фарш змішуємо із зеленню і тертим сиром


Форму викладаємо лавашем … Лаваш я роблю сама … можна і покупним .. (Повторюся … рецепт лаваша я викладала тут http: //www.povarenok .ru / recipes / show / 137 53 /) .. Викладаємо лаваш з нахлестом на бортики форми … І половину фаршу викладаємо на лаваш


Кефір розмішайте з яйцем … Рвемо лаваш на частини .. занурюємо в кефір


Шматочки лаваша змоченою в кефірі мнем і виладиваем зім'ятими на фарш


Зверху … на зім'яті шматочки лаваша … залишився фарш … потім накриаем все це цілими лавашами .. (я з роблю невеликими … у мене знизу два … і зверху два лаваша)


Смажена наш пиріг зверху залишилися кефіром … і покладіть кілька пластиків вершкового масла … відправляємо пиріг в духовку на 15 -20 хвилин .. випікаємо при температурі 240


Смачного!!!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *