Ледачі голубці, як в дитячому садку

Рецепт: Ледачі голубці, як в дитячому садку

Мами знають, як складно нагодувати маленького "нехочуху". Ця страва, я впевнена, вони будуть їсти з превеликим задоволенням. Дуже ліниві голубці, як для діточок, так і для їх батьків.
Слова автора: "Такі голубці готували в дитячому саду. Їх із задоволенням їли діти і дорослі. Я готую їх до сих пір для вже дорослих своїх дітей і їм сама."

Категорія:

Гарячі страви


Страва з м'яса


Рагу овочеве з м'ясом

Інгредієнти для «Ледачі голубці, як в дитячому садку»:

  • Капуста білокачанна

    /

    Капустa


    600 г

  • м'ясо

    (Важливо (!) — відварне, прокручене)

    400 г

  • Мал

    (Круглий)

    5 ст. л.

  • Томатна паста


    1 ст. л.

  • Цибуля ріпчаста


    1 шт

  • Сіль

    (Кухонна)

  • Куряче яйце

    (Відварне)

    4 шт

  • лист лавровий


    2 шт

Рецепт «Ледачі голубці, як в дитячому садку»:


Для початку нашаткуємо капусту (я шаткую дрібно, так як є їх з усіма буде моя півторарічна дочка).


М'ясо (обов'язково відварене !!!) прокручуємо через м'ясорубку (у мене була курка).


У каструлі на рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і прозорості. Масла додавайте стільки, щоб покрило добре дно каструлі. Для малюків цибуля не смажити, а відразу додати в капусту, налив трохи на дно водички.


Потім туди кладемо нарізану капусту, додаємо приблизно півсклянки води і тушкуємо під кришкою, деякий час на середньому вогні, періодично помішуючи.


Потім капусту солимо, додаємо томатну пасту (можна і без неї), лавровий лист. Перемішуємо, ущільнюємо в каструлі толкушкой (наприклад). Нехай ще згасити небагато.


Потім додаємо сирої, круглий, чи не пропарений рис. Висипаємо його зверху капусти, не перемішуючи !!! І доливаємо води, щоб трохи прикрити рис.
Тушкуємо хвилин 15 під кришкою.


Під кінець додаємо прокручене варене м'ясо зверху. Заважаємо трохи пізніше (щоб блюдо не пригоріло). Доводимо до готовності рису під кришкою на повільному вогні. Якщо рис ще сируватий, а води замало, додати трохи водички.


При подачі додаємо відварене дрібно нарізане яйце.

Цей рецепт — учасник акції "Готуємо разом — кулінарна тиждень". Обговорення приготування на форумі: http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=4743

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *