Ледачі голубці в духовці

Дуже смачні, швидкі в приготуванні ліниві голубці, нікого не залишать байдужими.

складові

для голубців
фарш 500 гр
рис 1 / 2 склянки
цибуля ріпчаста 1 шт
яйця 2 шт
капуста 1 / 2 шт
сіль перець за смаком
для підливи
цибуля ріпчаста 1 шт
морква 1 шт
помідор 2 шт
крем 200 мл
вода 900 мл
сіль перець за смаком

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

відеорецепт

Спочатку приготуємо голубчики. Для цього наріжте цибулю і капусту кубиками. Змішайте їх з фаршем і рисом, додайте яйця, сіль і перець. Все ретельно перемішайте. Сформуйте котлетки і викладіть їх на деко. Надішліть в духовку на 15-20 хвилин. Тим часом підготуйте підливу, для цього подрібніть цибулю, моркву та помідори, все обсмажте на сковороді, додайте сметану, воду, сіль і перець. Тушкуйте хвилин 10. Готової підливою залийте голубці і знову відправте в духовку на 40 хвилин. Смачного!

Автор записи: Пані Ірина