Ледачі голубці під сметанним соусом

складові

свинячий фарш 500 г
капуста білокачанна 200 г
довгозерний рис 200 г
морквина 1 шт
солодкий перець 1 шт
цибуля ріпчаста 2 шт
часник 2 зубчики
яйце 2 шт
крем 200 г
мука 1 ст.л.
рослинна олія
сіль перець

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

1.Одну цибулину і часник подрібнити і додати в фарш, додати яйця, сіль, перець, перемешать.Ріс відварити до готовності.Добавіть в фарш, перемішати.

2.Капусту дрібно нашаткувати, додати в фарш.Тщательно размешать.Сформіровать невеликі котлеткі.Обжаріть в сковороді до рум'яної скоринки, по 5 хв з обох сторін.

3.Пріготовіть соус.Перец і цибулю дрібно нарезать.Морковь натерти на крупній терке.Обжаріть овощі.Добавіть борошно, сметану, 250мл води, розмішати і тушкувати на невеликому вогні 5 хв.

4.Разогреть духовку до 190 градусов.Голубци перекласти у форму і залити соусом.Запекать 30мін.

Автор записи: Пані Ірина