Курячий рулет

складові

курка 1 кг
швидкорозчинний желатин 3 ст.л.
перець болгарський 1 шт
зелень петрушки
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

5 ч

Активне час приготування

30 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

5-6

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Взяти високий і вузький пакет з-під соку (всередині повинна бути прошарок з фольги).

Курку вимити, обсушити і відокремити м'ясо від кісток (шкіру можна зняти, але це не обов'язково).

М'ясо нарізати маленькими шматочками, посолити і поперчити.

До м'яса додати нарізаний невеликими кубиками болгарський перець.

Курячий рулет фото до рецепту 1

Желатин розвести в склянці гарячої води, розмішати до розчинення желатину і процідити.

Заповнити коробку з під соку м'ясом і залити желатиновим розчином.

Курячий рулет фото до рецепту 2

Зверху пакет застебнути степлером і поставити в каструлю з холодною водою (пакет з рулетом на 2 / 3 частини повинен бути занурений у воду).

Курячий рулет фото до рецепту 3

Варити рулет 1 годину.

Готовий рулет остудити, не розкриваючи пакет, і поставити в холодильник на 3-5 годин, щоб застиг желатин.

У пакету відрізати верх і акуратно дістати рулет.

Нарізати рулет скибочками і подавати в охолодженому вигляді.

Приємного вам апетиту!

Автор записи: Пані Ірина