Курка, запечена з сирною скоринкою

складові

курячі стегна 600-800 г
сир 150-200 г
часник 2-3 зубчики
майонез
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

55 хвилин

Активне час приготування

15 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

3-4

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Курячі стегенця вимити, обсушити і розрізати по суглобу.

Курку натерти сіллю, перцем, рубаним часником, обмазати майонезом і залишити на 30 хвилин або прибрати на ніч у холодильник.

Рада

За бажанням, курку годі й маринувати в майонезі, а просто натерти шматки курки сіллю і перцем, і укласти на змащене маслом деко.


Викласти курку в змащений маслом деко або в форму для запікання.

Курка, запечена з сирною скоринкою фото до рецепту 1

Запікати 40 хвилин в нагрітій до 180 ° C духовці.

За 5-10 хвилин до готовності вийняти курку з духовки і посипати тертим сиром. Повернути в духовку і запікати до розплавлення сиру або до золотистої скоринки.

Приємного вам апетиту!