Корейська картопляний салат «Камден ча»

Простий рецепт салату «картопля по-корейськи» з оригінальним смаком. Готувати такий корейський салат дуже легко, а подавати можна в теплому або холодному вигляді, як гарнір або самостійне блюдо.

складові

для салату
картопля 500 г
цибуля ріпчаста 1 шт
часник 1-2 зубчики
перець червоний пекучий 1 / 4 ч.л.
Перець чорний 1 / 4 ч.л.
коріандр 1 / 2 ч.л.
рослинна олія 4 ст.л.
соєвий соус 1-2 ст.л.
оцет 9% за бажанням

Загальна інформація

Загальний час приготування

20 хвилин

Активне час приготування

20 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

4

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

відеорецепт

Картоплю нарізати тонкою соломкою.

Для цього можна використовувати терку для корейської моркви або просто нарізати його ножем. Товщина приблизно 2-3 мм.Нарезанний картопля промити холодною водою і залишити на 10 хвилин в холодній воді.

Корейська картопляний салат «Камден ча» фото до рецепту 1

Півкільцями нарізати цибулю і поставити на плиту воду, щоб був кіпяток.На сковороді розігріти олію і на сильному нагріванні обсмажити цибулю.

Корейська картопляний салат «Камден ча» фото до рецепту 2

Картопля викласти в каструлю, залити окропом, поставити на плиту і довести до кіпенія.После цього відкинути і промити холодною водою. Він повинен залишатися трохи сируватим.

Корейська картопляний салат «Камден ча» фото до рецепту 3

Перекласти його в салатницю, додати видавлений часник, червоний і чорний перець, коріандр, соєвий соус і смажену цибулю разом з маслом.Все акуратно перемішати.

Корейська картопляний салат «Камден ча» фото до рецепту 4

Салат «картопля по-корейськи» готовий.

Корейська картопляний салат «Камден ча» фото до рецепту 5

Автор записи: Пані Ірина