класичний жульєн

Дуже смачний жюльен з класичним складом

складові

куряче філе відварне 2 шт
гриби 200-250 г
цибуля ріпчаста 2 шт
сир 150 г
для соусу
мука 2 ст.л.
вершкове масло 30-40 г
молоко 200 мл
крем 200 г

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору на вершковому маслі, потім додати гриби, злегка обсмажити. Посолити і поперчити за смаком.

Курку дрібно нарізати, змішати з грибами і цибулею, розкласти в кокотниці.

Для соусу борошно підсушити на сковороді, додати вершкове масло, перемішати, додати сметану, перемішати. Додати трохи молока — до консистенції густої сметани, посолити і поперчити за смаком.

Залити суміш в кокотницах соусом і посипати тертим сиром.

Поставити в духовку, нагріту до 200 градусів, на 15 хвилин.

Готувати можна як в кокотницах, так і в будь-яких порційних формочках.

Смачного!!!!