кебаб

складові

баранина або молода яловичина (лопаткова частина, стегно і т.д.) 500 г
курдючное сало (можна замінити свинячим салом) 100-150 г
цибуля ріпчаста 1 шт
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

2 ч
30 хвилин

Активне час приготування

30 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

2-4

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

М'ясо і курдючное сало (або свиняче) дрібно нарізати (або пропустити через м'ясорубку з крупними гратами).

Ріпчасту цибулю очистити і нарізати маленькими кубиками.

Змішати в мисці м'ясо з цибулею, сіллю і перцем свіжомеленим.

Дуже добре перемішати фарш і відбити, кидаючи в миску (це робиться для того, щоб фарш став однорідним, і з нього можна було сформувати кебаб, який буде триматися на шампурі).

Миску з фаршем затягнути харчовою плівкою і охолодити в холодильнику протягом 2 годин або залишити на ніч.

Кебаб фото до рецепту 1

Змочувати руки у воді і формувати невеликі кебаби, навколо шампура, шириною близько 1-1,5 см (такий шампур ширше, ніж шашликовий, і кебаби на ньому добре тримаються).

Кебаб фото до рецепту 2

Обсмажити кебаби на вугіллі до готовності.

Або, в домашніх умовах, можна приготувати щось віддалено нагадує кебаб (скоріше, за формою) і обсмажити кебаби на сковороді.

Кебаб фото до рецепту 3

Приємного вам апетиту!