Капуста по-корейськи

Хрустка, гостра капуста! Дуже хороший закусон!

Капуста не підлягає довгому зберіганню. Приготували-з'їли!

складові

розсіл на 3 — х літрову банку:
вода 1 л
сіль 2 ст.л.
цукор 1 склянка
оцет яблучний 1 стакан (або 12 мл — 70%)
рослинна олія 0,5 склянки
основні інгредієнти
капуста 1 качан
морква 2-3 шт
буряк
часник 1 головка
гіркий перець 1 шт
перець горошком
лавровий лист

Загальна інформація

Складність

легкий

Кількість порцій

на 3 — х літрову банку

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Капусту покришити великими частками. Зверху укласти шар часнику часточками. Потім шарами терту моркву й буряк. перчик покласти зверху. Так шари повинні повторюватися два рази.

зварити розсіл і гарячим залити вміст банки. 2-3 дня зберігаємо при кімнатній температурі, потім прибираємо в холодильник.

Капуста по-корейськи фото до рецепту 1

Приємного апетиту!

Від себе хочу додати, що капуста не підлягає довгому зберіганню. Приготували-з'їли!

Автор записи: Пані Ірина