Хрусткий салат зі свинячих вух

Рецепт: Хрусткий салат зі свинячих вух

Для любителів всього незвичайного — китайський салат зі свинячих вух. Рецепт з журналу «Гастроном».

Категорія:

Гарячі страви


Страва з м'яса


Гарячі страви з м'ясних субпродуктів

Кухня:

Китайська

Інгредієнти для «Хрусткий салат зі свинячих вух»:

  • Субпродукти

    (Свиняче ухо, сире)

    1 шт

  • огірок

    (Свіжий, середнього розміру)

    3 шт

  • Перець чилі

    (Свіжий)

    1-2 шт

  • часник


    1 зуб.

  • оцет

    (Бажано чорний рисовий)

    1 ст. л.

  • Соєвий соус


    2 ст. л.

  • олія кунжутна


    0,5 ст. л.

  • кунжут


    1 ст. л.

  • Сіль

  • спеції

    (Для варіння вух — бадьян, кориця, перець горошком, корінь імбиру, соєвий соус, інші спеції за бажанням)

Час приготування:

Кількість порцій: 4

Рецепт «Хрусткий салат зі свинячих вух»:


Для початку підемо на ринок і прикупимо свинячих вушок.


Вушка помиємо, зваримо протягом години у воді з додаванням усіх зазначених інгредієнтів. Я приготувала відразу 4 вуха, так як в рецепті їх приготування сказано, що це улюблені ласощі китайців. На рахунок ласощі утримаюся, а ось в салаті вони дуже гарні. Решта вушка покояться в морозилці до тих пір, поки їх господиня не набредет на черговий екзотичний рецепт.


Зварені вуха остудити в бульйоні, нарізати соломкою.


Такі спеції використовувати для варіння вушок.


Огірки порізати довгими брусочками.


Перчик чилі позбавити від насіння і порізати тонкою соломкою.


Всі інгредієнти змішати, заправити оцтом, соєвим соусом, кунжутним маслом, часником. При необхідності присолити. Готовий салат посипати кунжутом.

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *