Грудинка в цибулинні

Рецепт: Грудинка в цибулинні

Улюблена страва моєї сім'ї! відлітає за лічені хвилини, з чорним хлібом мммммм …… ..

Категорія:

Гарячі страви


Страва з м'яса

Інгредієнти для «Грудинка в цибулинні»:

  • грудинка


    1 кг

  • лушпиння луковая

  • Сіль


    1 / 4 скл.

  • часник


    6 зуб.

  • Перець чорний

  • Перець червоний пекучий

Рецепт «Грудинка в цибулинні»:


в каструлю налити воду приблизно близько літра насипати сіль і покласти добре вимиту лушпиння цибулі, від кількості лушпиння залежить колір грудинки в подальшому, і 3 зубчики часнику порізаних навпіл, дати всьому цьому закипіти і покласти туди порізану на три частини грудинку і варити окола 30-40 хвилин періодично перевертаючи її! коли грудинка буде готова викласти її на тарілку і дати трохи охолонути і обмазати сумішшю перців, інші три зубчики часнику видавити через Часничниці і натерти грудинку. Подавати в холодному вигляді

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Rozetka UA