Гречка з м'ясом по-купецькому

Фото: СемьЦветов

складові

м'яса 300-400 г
гречка 1 склянка
цибулина 1 шт
морква 1 шт (середня)
часник 1 зубок (маленький)
лавровий лист 1 шт
сіль, мелений перець за смаком

Загальна інформація

Складність

легкий

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

М'ясо порізати невеликими кубиками, злегка обсмажити на сковороді з рослинним маслом.

Гречка з м'ясом по-купецькому фото до рецепту 1

Гречку перебрати, залити окропом хвилин на 5, потім воду злити.

Окремо обсмажити дрібно порізану цибулину і моркву натерту на тертці, додати овочі до м'яса і подрібнений часник, посолити, поперчити, додати гречку, долити гарячої води щоб гречка була покрита з палець висотою, довести до кипіння, потім накрити кришкою і томити на маленькому вогні поки вся рідина не вбереться а гречка не стане мягкой.Затем вогонь вимкнути, можна додати шматочок вершкового масла і перемішати.

Автор записи: Пані Ірина