Горіховий пиріг «За 5 хвилин»

Рецепт: Горіховий пиріг За 5 хвилин

Коли хочеться чогось смачного до чаю, дуже часто балую свою сім'ю швидким і простим у приготуванні горіховим пирогом. Якщо Ви любите горіхи — цей пиріг для Вас. Дуже ніжно, розсипчасто і смачно. І гостям цей пиріг подати зовсім не соромно. Мінімум продуктів — максимум результату.

Категорія:

випічка


Вироби з тіста


РџРеСЂРѕРіРе

Інгредієнти для «Горіховий пиріг" За 5 хвилин "»:

  • Ванільний цукор


    2 ч. Л.

  • горіхи волоські

    (Подрібнені, просто дрібно порубані)

    150 г

  • Вершкове масло


    100 г

  • Цукор


    3 / 4 скл.

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно


    1 скл.

  • Розпушувач тіста


    1 ч. Л.

  • Куряче яйце


    2 шт

  • молоко


    125 мл


Рецепт «Горіховий пиріг" За 5 хвилин "»:


Збиваємо яйця міксером в пишну піну, поступово додаємо ванільний цукор і цукровий пісок.


Борошно з'єднуємо з горіхами і розпушувачем.


Масло треба розтопити і злегка остудити (можна миску поставити в ледя воду), вливаємо тонкою цівкою до яєць, продовжуючи збивати.


У яєчно-масляну суміш поступово додаємо горіхово-борошняну суміш і молоко, все добре перемішуємо. Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто. Можна дно застелити пергаментним папером, щоб було легше витягувати пиріг.


Випікаємо в розігрітій до 200С духовці хвилин 25-30, до "сухої сірники".


Готовий пиріг треба остудити у формі, вийняти. Можна посипати цукровою пудрою, нарізати шматочками і

Приятнейшего Вам апетиту!

Цей рецепт — учасник акції "Готуємо разом — кулінарна тиждень". Обговорення приготування на форумі — http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5221

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *