фаршировані печериці

складові

печериці 12 шт (великих)
цибуля порей (біла частина) або ріпчаста 1 шт
сир 150-180 г
панірувальні сухарі або хлібні крихти 1 ст.л. (Без гірки)
сіль
мелений перець

Загальна інформація

Загальний час приготування

45 хвилин

Активне час приготування

30 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

4-5

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

Підготувати інгредієнти.

Фаршировані печериці фото до рецепту 1

Печериці вимити й обсушити.

У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки.

Викласти капелюшки в змащену маслом форму для запікання або деко і злегка посолити їх усередині.

приготувати начинку.

Цибулю нарізати дрібно або четвертькольцами.

Ніжки грибів порубати.

Сир натерти на середній тертці.

Лук обсмажити на олії ~ 2-3 хвилини.

Потім додати ніжки печериць, посолити, поперчити і смажити гриби з цибулею ~ 5 хвилин (можна додати рубаний часник).

Фаршировані печериці фото до рецепту 2

Додати панірувальні сухарі або хлібні крихти і перемішати.

Гриби з цибулею трохи охолодити і змішати з половиною натертого сиру.

Фаршировані печериці фото до рецепту 3

Начинку викласти в грибні капелюшки.

Фаршировані печериці фото до рецепту 4

Зверху посипати сиром.

Фаршировані печериці фото до рецепту 5

Готувати печериці ~ 10-12 хвилин, при температурі 180 ° С.

Фаршировані печериці фото до рецепту 6

Приємного вам апетиту!

Автор записи: Пані Ірина