Блюдо з відвареної картоплі (або що приготувати з залишку картопляного пюре)

Якщо у Вас залишився відварну картоплю або картопляне пюре з попереднього вечері і Ви ставите питанням куди його подіти або що можна з нього приготувати, тоді цей рецепт для Вас!

складові

картопля в мундирах або пюре 3-4 шт
куряче яйце 1 шт
мука 1 ст.л.
куркума
сіль
фарш м'ясний 250 г
цибуля ріпчаста 1 шт
морква 1 шт
сир твердий 100 г

Загальна інформація

Загальний час приготування

30 хвилин

Активне час приготування

15 хвилин

Складність

легкий

Кількість порцій

3

Таблиця мір і ваг
Таблиця мір і ваг

Покроковий рецепт з фото

відеорецепт

1) У картопляне пюре (якщо картопля в мундирах, значить потрібно очистити і натерти на крупній тертці) додаємо яйце, сіль, спеції, куркуму, борошно добре розмішуємо і вологими руками формуємо колобок, викладаємо на розігріту сковороду і робимо поглиблення в яке кладемо будь-яку начинку , у мене це обсмажений м'ясний фарш з цибулею і морквою, але Ви можете використовувати будь-яку начинку наприклад обсмажені гриби або обсмажений рибний фарш або просто відварене яйце яке попередньо потрібно розім'яти виделкою і додати зелень, а так само можна доба вити нарізану шинку.

Блюдо з відвареної картоплі (або що приготувати з залишку картопляного пюре) фото до рецепту 1

2) Присипаємо тертим сиром і обсмажуємо на середньому вогні до появи підсмаженого денця наших котлеток, потім накриваємо на дві хвилини кришкою щоб розтанув сир і гарячими подаємо до смолу. Смачного!!!

Блюдо з відвареної картоплі (або що приготувати з залишку картопляного пюре) фото до рецепту 2