бельгійські вафлі

Рецепт: Бельгійські вафлі

Пишні, м'які, з ванільним ароматом. У Брюсселі продаються на кожному кроці, з пилу — з жару, можна знайти за запахом, де їх печуть.

Категорія:

Десерти


Вафлі

Інгредієнти для «Бельгійські вафлі»:

  • молоко


    250 мл

  • Сіль

    (Щіпка)

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно


    250 г

  • Куряче яйце


    3 шт

  • Ванільний цукор


    1 пакет.

  • Цукор


    75 г

  • маргарин

    (М'який або масло вершкове)

    125 г

  • вода газована

    (Мінеральна)

    125 мл

  • Розпушувач тіста


    1 / 4 ч. Л.

Час приготування:

Кількість порцій: 11


Рецепт «Бельгійські вафлі»:


Відокремити білки від жовтків. Білки добре збити.

Масло, цукор, ванілін, жовтки і сіль збити до розчинення цукру.

Змішати борошно і розпушувач для тіста. Влити в борошно молоко і додати олійно-цукрову масу.
Після цього додати мінеральну воду і збиті білки.
Все добре перемішати


І випекти вафлі до золотистого кольору (у мене 5-6 температурний режим).


З цієї порції виходить 11-12 товстеньких вафель.

При подачі можна посипати корицею і цукровою пудрою.


Це моя вафельница для випічки товстих вафель.

бельгійські вафлі

Рецепт: Бельгійські вафлі

Пишні, м'які, з ванільним ароматом. У Брюсселі продаються на кожному кроці, з пилу — з жару, можна знайти за запахом, де їх печуть.

Категорія:

Десерти


Вафлі

Інгредієнти для «Бельгійські вафлі»:

  • молоко


    250 мл

  • Сіль

    (Щіпка)

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно


    250 г

  • Куряче яйце


    3 шт

  • Ванільний цукор


    1 пакет.

  • Цукор


    75 г

  • маргарин

    (М'який або масло вершкове)

    125 г

  • вода газована

    (Мінеральна)

    125 мл

  • Розпушувач тіста


    1 / 4 ч. Л.

Час приготування:

Кількість порцій: 11


Рецепт «Бельгійські вафлі»:


Відокремити білки від жовтків. Білки добре збити.

Масло, цукор, ванілін, жовтки і сіль збити до розчинення цукру.

Змішати борошно і розпушувач для тіста. Влити в борошно молоко і додати олійно-цукрову масу.
Після цього додати мінеральну воду і збиті білки.
Все добре перемішати


І випекти вафлі до золотистого кольору (у мене 5-6 температурний режим).


З цієї порції виходить 11-12 товстеньких вафель.

При подачі можна посипати корицею і цукровою пудрою.


Це моя вафельница для випічки товстих вафель.