Бісквіт з киселю

Рецепт: Бісквіт з киселю

Передноворічна пора: подарунки, костюми, вечірки, ранки і часу на приготування їжі майже не остаeтся, але ж хочеться чогось … такого собі. Ось таке «отаке» і пропоную приготувати на десерт. Цей бісквіт робиться, ну, дуже швидко і дуже просто. Рецепт цієї страви був размещeн на сайті в 2009 році користувачем MaskaD під назвою "Бісквіт з … .. киселю" і ілюстрований мною в рамках акції «Розмальовки».

Категорія:

випічка


тісто


Biskvitnoe тісто

Інгредієнти для «Бісквіт з киселю»:

  • кисіль


    250 г

  • Куряче яйце


    3 шт

  • Борошно пшеничне

    /

    Борошно


    3 ст. л.

  • сода


    1,2 ч. Л.

  • оцет

    (Для гасіння соди)

Час приготування:


Рецепт «Бісквіт з киселю»:


Ось інгредієнти для бісквіта.


У моєму випадку — розсипчастий кисіль, суничний, змішати з борошном. Я б, на відміну від автора, відразу додала соду або розпушувач, а не стала б гасити окремо, т. К., В киселі є лимонна кислота і сода б сама погасилася в тесті, але … робила все по рецепту.
Якщо у вас брикет киселю, то загорніть його в пакет або рушник і подрібніть товкачем.


Додамо яйце. Перемішаємо. Вимішуємо тісто добре, щоб розчинився цукор, у мене в киселі він був, ну, ду-у-уже великий і щоб трохи набряк крохмаль. Наступного разу яйця трохи збити окремо, але … робила все по рецепту.


Вводимо гашене соду. Як писала вище, розпушувач поклала б відразу в кисіль, але … робила все по рецепту.


Після розмішування тісто трохи піниться і світлішає.


Викладаємо у форму. Запікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах.


У підсумку, такий результат. Спочатку я було засмутилася через сильно коричневої скоринки, але


Тести показали, що вона пішла бісквіту тільки на користь.


Від себе. Поки запікається бісквіт, зварила карамельну іриску промазав 2 коржа і полила зверху. Усе!

Якщо у Вас маленький кулінарний досвід або зовсім мало часу, то цей рецепт саме те. Можна підбирати кисіль різних кольорів і робити красиві торти або різнокольорові коржі. З смачним кремом з'їдається відмінно.

Дякуємо за увагу!

Автор записи: Пані Ірина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Rozetka UA